3D hairstrokes wenkbrauwen

3D hairstrokes wenkbrauwen

Wenkbrauwen creëren middels de 3D-hairstrokes techniek wordt gedaan met semipermanente tatoeages, oftewel micro pigmentatie. Door de micro pigmentatie wordt de illusie gewekt van een vollere en dikkere wenkbrauwen. Ook kan de vorm van uw wenkbrauwen worden aangepast.

Tijdens de behandeling wordt met een zeer fijne naald pigment in de huid aangebracht, waardoor het uiterlijk van natuurlijke haartjes wordt nagebootst. Met behulp van de 3D-hairstrokes kan elke gewenste look gecreëerd worden; van een subtiele verbetering tot gedurfde en dramatische wenkbrauwen.

In tegenstelling tot traditionele permanente make-up, met veelal een solide en opgevulde blik als resultaat, heeft de 3D-hairstrokes techniek een veel natuurlijkere uitstraling. Door de nauwgezette plaatsing van het pigment wordt de illusie van echte haren gecreëerd, met een volledig realistisch resultaat als gevolg.

Littekens in wenkbrauwen

Veel mensen zien hun wenkbrauwen als een belangrijk onderdeel van hun uiterlijk. Littekens in de wenkbrauwstreek kunnen dit verstoren en de natuurlijke vorm van de wenkbrauwen te ontsieren. Ook in dit geval is de 3D-hairstrokes techniek een perfecte behandeling om de wenkbrauwen hun originele, natuurlijke vorm terug te geven. De 3D-hairstrokes worden aangepast aan de natuurlijke kleur en dichtheid van de wenkbrauwen, waardoor bijvoorbeeld gaten in de wenkbrauwen gemakkelijk gevuld kunnen worden.

Hierbij moet wel gezegd worden dat het eindresultaat beïnvloed kan worden door uw huidtype. Bij een vette huid wordt pigment sneller opgenomen en daardoor zullen haartjes minder sterk van kleur zijn na de genezing dan bij een droge huid. Dit is een biologisch proces waar niet op ingespeeld kan worden. Bij een vette huid wordt vaker door onze specialist gekozen voor een zachte powder wenkbrauw.

Bovendien hebben hormonen, zwangerschap, overgang en medicijngebruik ten alle tijden invloed op de kleur en houdbaarheid van de pigmenten. Ook Uv-straling zal de duurzaamheid beïnvloeden van je semipermanente make-up. Echter kunnen hier wel maatregelen voor worden getroffen met behulp van een zon beschermend product.

Permanente make-up is semipermanent en zal elk jaar een colorboost, ofwel opfrisbehandeling, nodig hebben. Vinden deze behandelingen niet plaats, dan zal het geheel verdwenen zijn binnen 3 tot 5 jaar.

Maak je vooral geen zorgen. Je zult altijd eerlijk geadviseerd worden tijdens uw intake.