Smudge Eyeliner

Smudge Eyeliner

Een smudge eyeliner ziet eruit als een subtiele oogschaduw of een mooi “vervaagde” eyeliner die op zowel de boven- als onderoogleden aangebracht kan worden. Deze eyeliner laat de ogen groter en meer gelift lijken, opent de ogen optisch en laat het hele gezicht er fris en uitgerust uitzien.

In de behandeling wordt altijd gebruik gemaakt van natuurlijke pigmenten. De meest gebruikte kleuren zijn zwart, grijs of bruin. Smudge eyeliner kan zowel zacht en subtiel, als dikker en donkerder gezet worden. Dit is volledig afhankelijk van je eigen verwachtingen en de oppervlakte van je ooglid.

Draag je dagelijks niet veel make-up; wordt geadviseerd om te kiezen voor de Infralash. Dit is een delicaat lijntje tussen de wimpers die de wimperlijn dikker maakt. De permanente make-up zal niemand opmerken, maar iedereen zal zien dat je mooie ogen en dikke wimpers hebt!

Welke eyeliner is wanneer geschikt

Permanente make-up biedt veel verschillende mogelijkheden om eyeliners aan te brengen. De eyeliner die het meest geschikt is voor jou, is afhankelijk van de vorm van je ogen en huid huidoppervlakte waarop gewerkt zal worden. Als team VIP Huidkliniek Breda zullen wij altijd je mooiste kenmerken benadrukken. Echter zijn we ook zeer transparant en eerlijk in onze adviezen als bepaalde verrichtingen niet mogelijk zijn. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je graag een ‘wing’ wilt aan de eyeliner, terwijl een te lage arcadeboog of huidverslapping in het gebied van de oogleden dit niet toelaat. Team VIP Huidkliniek Breda zal je hierin altijd van het juiste advies voorzien waardoor je met het gewenste resultaat de deur uitgaat.