Hydropeptide | anti-aging gezichtsbehandeling

HydroPeptide

Bij VIP Huidkliniek Breda werken we met de beste huidverzorgingsproducten en daar kan de HydroPeptide lijn niet bij ontbreken. De HydroPeptide verzorgingslijn van Beauty2People is al meerdere malen in de prijzen gevallen en is een favoriet van ons! Dankzij de producten uit de HydroPeptide lijn wordt de huidkwaliteit op celniveau verbeterd.

Wetenschappelijk bewezen

HydroPeptide laat geweldige resultaten zien als het gaat om het tegen gaan van veroudering van de huid, maar ook op het gebied van hydratatie, versteviging en het verminderen van fijne lijntjes is HydroPeptide een aanbeveling. De werking van HydroPeptide is wetenschappelijk bewezen en is hoort thuis in een luxe en professionele huidbehandeling.

Epigenetica

Het klinkt ingewikkeld, maar dat is het niet. Om te kunnen bepalen welke huidverzorging het beste bij een bepaald type huid past, moet er gekeken worden naar de genen. De genen bepalen in de basis hoe we eruitzien en hoe de huid zich ontwikkelt. Met epigenetische wetenschap we met het aan- of uitzetten van bepaalde genen de productie van collageen bevorderen en de afbraak uitzetten. In de HydroPeptide lijn wordt hier actief op ingespeeld en is er voor een ieder een geschikt product.

Peptiden

Zoals de naam HydroPeptide al doet vermoeden, spelen peptiden de hoofdrol in de verzorgingslijn. Dankzij de unieke samenstelling van de peptiden met overige actieve ingrediënten, worden de best mogelijke resultaten behaald. Zowel resultaten op korte als op lange termijn. Wat kun je verwachten na het gebruiken van de HydroPeptide lijn:

  1. De vochtbalans in je huid wordt bevorderd. Niet alleen levert het product vocht, het zorgt er ook voor dat vochtverlies wordt tegen gegaan. De natuurlijk pH-waarde wordt bevorderd en je huid zal een optimale micro-huidflora ervaren.
  2. De huid wordt beter beschermd voor stressinvloeden uit de omgeving. De huid wordt beschermd tegen bijvoorbeeld UV-straling, kou, maar ook uitstoot en stress van binnenuit.
  3. De huid wordt niet alleen verzorgd, maar ook gerepareerd. Het activeren van het reparerend vermogen van de huid en het optimaliseren van de conditie van de huid zorgen voor de mooiste resultaten voor ieder huidtype.

Waarom is HydroPeptide anders?

De HydroPeptide lijn is anders dan de meeste reguliere verzorgingsproducten, omdat het werkt op cellulair niveau. Naast de prettige textuur en heerlijke geurbeleving, leveren de producten vooral resultaat!

De voordelen op een rij:

  • Genetisch ontwikkeld en wetenschappelijk bewezen
  • Direct zichtbare resultaten, maar ook langdurige resultaten
  • Luxe ervaring in geur en gevoel
  • Geschikt voor elk huidtype
  • Te combineren met veel behandelingen

Producten:

Hydropeptide® anti-wrinkle

Bestrijdt krachtig fijne lijntjes en rimpels terwijl de helderheid, een egale teint en de hydratatie wordt bevorderd, de stevigheid wordt hersteld en de veroudering wordt vertraagd.

Hydropeptide® anti-wrinkle + detoxify

Het onderzoek is duidelijk: verontreiniging, afvalstoffen, vrije radicalen en blauw licht kunnen de gezondheid van de huid beschadigen. Om de huid optimaal te kunnen laten functioneren, de huid er stralend en fris uit te kunnen laten zien en om te kunnen werken aan een gezonde huid, heeft HydroPeptide de Detox Micro-Collection ontwikkeld.

Hydropeptide® anti-wrinkle + sensitive

Ontworpen om roodheden zichtbaar te verminderen, gevoeligheden te kalmeren, de vochtbalans op peil te houden en gelijktijdig rimpels weg te werken.

Hydropeptide® anti wrinkle + acné

Verzorg en versterk je huid tegen de tekenen van huidveroudering en acné met deze krachtige zuiverende collectie. Deze pakt de verschillende oorzaken van acné aan en zorgt er eveneens voor dat lijntjes en rimpels zichtbaar verminderen.

Hydropeptide® anti-wrinkle + protect

Bescherm uw huid van top-tot-teen tegen UV-A, UV-B en infrarood schade met deze ‘broad spectrum’ SPF voor gezicht en lichaam. Zorgt voor een vlekkeloos resultaat in uw dagelijkse verzorging.

Hydropeptide® targeted solutions

Krachtige schoonheidsboosters ontworpen om elk schoonheidsritueel een verkwikkende start te geven. Ze pakken efficiënt verschillende verouderingsfactoren aan: ongelijke textuur en teint, striemen, littekens, dunner wordende lippen en wimpers.

Hydropeptide® body therapeutics

Body Therapeutics biedt een totaal oplossing voor een geheel verzorgd lichaam. Helpt bij veel verschillende lichaamsimperfecties zoals striae, littekens, huidverslapping, cellulites, zichtbare adertjes, vermoeide huid en verouderde decolleté.