Make-up advies

Make-up advies

Ga je binnenkort trouwen of ben je uitgenodigd op een bruiloft, gala of andere speciale gelegenheid en wil je er stralend uitzien, maar vind je het lastig je eigen make-up en/of hair styling te doen? Dan ben je bij VIP Huidkliniek Breda aan het goede adres. Mariska de Jong, oprichtster van VIP Huidkliniek Breda en internationaal award- en prijzenwinnares met haar make-up en hair styling technieken, helpt graag mee om samen met jou de wensen en mogelijkheden te bespreken, waarna de perfecte look te gecreëerd wordt voor jouw speciale dag.

Naast het creëren van een prachtige make-up look voor speciale gelegenheden, biedt VIP Huidkliniek Breda ook gepersonaliseerd make-up advies aan voor alledaagse looks. Zo worden er geregeld make-up workshops georganiseerd waarin de basis van heet aanbrengen van make-up wordt aangeleerd en uitgeprobeerd, waarnaast je leuke tips en tricks krijgt om jouw eigen make-uptechnieken te verbeteren met een stralend en prachtig alledaagse make-uplook als eindresultaat.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw specifieke wensen? Neem dan contact op via de contactgegevens op de website of kom langs bij onze Huidkliniek!

Natuurlijke make-up

In onze Huidkliniek maken we gebruik van het make-up merk Delilah Cosmetics. Dit merk richt zich niet enkel op hoogwaardige make-up looks, maar tegelijkertijd ook op huidverzorging. Zo zijn de producten gebaseerd op peptiden. Een peptide is een eiwitketen die zich als cel boodschapper bind aan levende cellen. Vanuit daar geeft een peptide door aan andere cellen hoe de cellen zich op een gezonde manier moeten gedragen, waardoor de huid zich zal gaan vernieuwen. Make-up van Delilah geeft dus schoonheid van zowel binnen als buiten dus!

De make-up van Delilah is voornamelijk natuurlijk, echter kunnen ook meer dramatische of celebrity looks gecreëerd worden.

Make-up voor iedereen

De producten van Delilah zijn geschikt voor alle huidtypes, zelfs voor de gevoelige huiden. Bovendien voelen de producten absoluut niet vet of dik aan. Integendeel, je voelt het haast niet op je huid zitten. Make-up van Delilah is namelijk lichtgewicht en geeft een natuurlijke en stralende look die je elke dag weer, van verbluffende resultaten zal voorzien!

Arrangementen

De arrangementen waarmee VIP Huidkliniek Breda werkt zijn de Bridal Arrangement of de Bridal Royal Arrangement voor de bruidjes-to-be. Deze vinden plaats in onze kliniek in Breda. Liever op eigen locatie? Tegen meerkosten komen we ook graag bij je thuis!