Micro needling | Genosys

Wat is microneedling?

Microneedling loopt voorop in huidverjonging, omdat het ingrijpt op het natuurlijke verouderingsproces van de huid. Tijdens de behandeling worden maar liefst 500.000 micro-kanaaltjes in de huid gecreëerd. Dit zorgt voor een betere huidopnamecapaciteit van onder andere vitaminen, mineralen en peptiden, waarnaast een natuurlijk wondgenezingsproces van start gaat, doordat de huid op gecontroleerde wijze is opengemaakt. Tijdens dit wondgenezingsproces worden nieuwe collageenvezels en huidweefsels aangemaakt die de huid gladder, steviger en strakker maken. Microneedling kan ingezet worden op verschillende huidproblematieken, zoals een ouder wordende huid, een ongelijkmatige teint, pigmentvlekken, acnelittekens, rosacea, fijne lijntjes, rimpels, littekens, grove poriën, fronslijnen, donkere kringen onder de ogen, kraaienpootjes en vormen van striae. Microneedling van Genosys is een veilige behandeling met weinig downtime en een snel en langdurig resultaat!

Genosys

Genosys heeft haar oorsprong in Zuid-Korea; dé hotspot in de cosmeticawereld. Wat onderscheidt Genosys nu van andere microneedling-merken? Genosys biedt een volledig nieuwe manier van microneedling die vele mate veiliger, effectiever en zelfs zonder pijn uit te voeren is. De roller van Genosys is gemaakt uit één geheel, waardoor naalden niet kunnen uitvallen en overal over dezelfde diepte beschikken. Door het inzetten van een CO2 masker voorafgaand aan de behandeling wordt het zuurstof in de huid van het bloed gescheiden waardoor de bloedvaatjes hoger in de huid komen te liggen. Hierdoor hoeft minder diep gewerkt te worden met de naaldenrollers, wat naast verdraagzamer, ook veel veiliger is terwijl een beter resultaat wordt verkregen. Waar andere microneedling behandelingen de huid extreem rood en schrikbarend achterlaten, zorgt Genosys voor een stralende look na de behandeling, wat betekent dat u na de behandeling meteen naar uw werk zou kunnen gaan!

Cocktails voor de huid

Tijdens de behandeling wordt een cocktail gemaakt van 2 soorten intensieve peptideampullen waarmee de huid tot in de diepere lagen bereikt kan worden. Deze cocktail wordt volledig afgestemd op jouw huid en wensen. Door het maken van de microkanaaltjes komen de werkzame stoffen op plaatsen in de huid waar ze normaliter niet zouden komen. Dit maakt dat de huid intensief gevoed wordt.

Optimaal resultaat

Om van een zo mooi en optimaal mogelijk huidresultaat te kunnen genieten, wordt sterk aanbevolen te starten met een microneedlingkuur. Deze kuur zal bestaan uit 4 tot 6 behandelingen die eens in de 2 weken uitgevoerd zullen worden. In deze periode zal de huid intensief gaan ‘’fitnessen’’ en sterker worden zonder de huid te overbelasten. Is de kuur eenmaal afgelopen, dan werkt de behandeling tot wel 2 jaar door in de huid. Een huidinvestering voor nu en de toekomst!

Nazorg

Zoals bekend is, werkt microneedling middels het creëren van microkanaaltjes in de huid. Dit zijn eigenlijk kleine wondjes. Om de eerste fase van de wondgenezing zo goed mogelijk te ondersteunen, krijg je na de behandeling een herstellende crème mee naar huis die de eerste 48 uur ingezet moet worden in plaats van je dagelijkse dag- en nachtcrème. Ook is het belangrijk de eerste 48 uur extreme hitte te vermijden; denk aan heet douchen, sporten of een saunabezoek. Zo voorkom je dat de wondgenezing belast wordt en de voedingsstoffen niet goed opgenomen kunnen worden. Na de eerste 48 uur hoeft hier geen rekening meer mee gehouden te worden.

Voordelen:

  • Verkleining van de poriegrootte
  • Verbetert de teint, uitstraling en algehele uitstraling van de huid
  • Voorkomt lijntjes en rimpels
  • Verzacht bestaande lijntjes en rimpels
  • Maakt de huid voller
  • Vermindering van acne littekens
  • Bevordert collageen en elastine
  • Verbetert de huidskleur en stevigheid
  • Verjongt een doffe en vermoeide huid