Regular Eyeliner

Regular Eyeliner

Als het op schoonheid aankomt, heeft iedereen een eigen en unieke stijl. Team VIP Huidkliniek Breda helpt je graag om deze unieke stijl vast te houden. Zo hebben we een verscheidenheid aan opties om je te helpen de look te creëren die jij wenst. Met permanente make-up bieden wij verschillende soorten eyeliners aan; van een natuurlijk ogend lijntje tot een gedurfde en dramatische cat-eye. Als je zoekt naar een manier om je ogen te verfraaien en tijd te besparen in de ochtendroutine, zou een permanente eyeliner wellicht de perfecte oplossing voor je kunnen zijn.

Plan een intake in met onze ervaren experts om je doelstellingen en verwachtingen te bespreken, waardoor de beste  de perfecte look kan worden afgestemd!

Welke eyeliner is wanneer geschikt

Permanente make-up biedt veel verschillende mogelijkheden om eyeliners aan te brengen. De eyeliner die het meest geschikt is voor jou, is afhankelijk van de vorm van je ogen en huid huidoppervlakte waarop gewerkt zal worden. Als team VIP Huidkliniek Breda zullen wij altijd je mooiste kenmerken benadrukken. Echter zijn we ook zeer transparant en eerlijk in onze adviezen als bepaalde verrichtingen niet mogelijk zijn. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je graag een ‘wing’ wilt aan de eyeliner, terwijl een te lage arcadeboog of huidverslapping in het gebied van de oogleden dit niet toelaat. Team VIP Huidkliniek Breda zal je hierin altijd van het juiste advies voorzien waardoor je met het gewenste resultaat de deur uitgaat.