Emotion | de specialist van de droge huid

Emotion SkinCare

Iedereen heeft een andere huid, maar dat 60 tot 70 procent van de wereldbevolking een droge huid heeft, vraagt om een speciale huidverzorgingslijn wat zich precies daar op focust. Emotion SkinCare heeft meer dan 30 jaar onderzoek gedaan naar de droge huid en heeft producten ontwikkeld die zelf werken voor de meest gevoelige en reactieve huid.

Vier typen droge huid

Bij de producten van de Emotion SkinCare huidverzorgingslijn wordt gekeken naar het type droge huid. Voor alle typen geldt dat de producten zorgen voor een krachtig herstel en een gezonde opbouw van binnenuit. Zij onderscheiden de volgende typen:

  1. De droge huid; je huid voelt steeds een beetje droger en op den duur kunnen er ontstekingen ontstaan, jeuk aanwezig zijn en is er kans op eczeem. Door de droge huid staat make-up vaak niet mooi meer.
  2. De droge gevoelige huid; de huid vertoond roodheden, is gevoelig en kan intolerant zijn voor crèmes en make up.
  3. De droge verslapte huid; naast een droog gevoel ontstaan er ook diepe rimpels, je huid gaat er wat grauwer en vermoeid uitzien.
  4. De droge huid op leeftijd; de huid is droog en ruw, er zijn onregelmatigheden en de huid voelt dikker. De huid verouderd snel.

Waarom Emotion SkinCare?

Wij kiezen voor de Emotion SkinCare producten, omdat deze bestaan uit volledig natuurlijke ingrediënten die geen reacties veroorzaken, zelfs niet op de zeer droge en gevoelige huid. De ingediënten voor de producten worden geteeld volgens de strengste eisen en zonder chemische bestrijdingsmiddelen. De ingrediënten zijn puur en zeer effectief. De producten bevatten geen parabenen, ftalaten, synthetische kleurstoffen, siliconen en minerale oliën en kunnen de huid niet beschadigen. Door het lange onderzoek heeft Emotion SkinCare een lijn ontwikkeld die de huid verzorgt en beschermt. De productlijn werkt effectief voor elk type droge huid.

Voordelen op een rij

  • Focus op de droge huid, Emoton SkinCare is de bewezen specialist
  • Biologische huidverzorging met de beste ingrediënten uit de natuur
  • Dermatologisch getest
  • Is ontwikkeld na 30 jaar onderzoek en ervaring