Full Lips

Full Lips

Lipliners, lipgloss en lippenstift zijn producten waarvan de gemiddelde vrouw er altijd wel eentje in de tas heeft zitten. Hoewel de kleur mooi staat, blijft het nooit de hele dag netjes zitten.

De full-lips techniek daarentegen, is een vorm van permanente make-up die perfect ingezet kan worden op mensen die permanent een gekleurde en vollere lip-look wensen, maar geen filler en/of chirurgische behandelingen willen ondergaan. Semipermanente lipmake-up zal je nooit afvegen en geeft je ten alle tijden die perfecte, volle lip-look!

Semi-permanente lipmake-up kan ook de lipkleur en lip vorm herstellen die verloren is gegaan. Dit kan veroorzaakt zijn door bijvoorbeeld veroudering en littekens. Bovendien kan de full-lips techniek natuurlijke asymmetrische liplijnen corrigeren.

Full-lips expert van VIP Huidkliniek Breda, Mariska, zal jouw natuurlijke lipvorm en -kleur beoordelen en de behandelmogelijkheden met je bespreken. Samen wordt de mooiste ​​kleur en vorm afgestemd waarna je met een prachtig eindresultaat de deur uit zal gaan.