Carbon peeling met laser

Carbon peeling met laser

De Carbon laser peeling is een zeer effectieve behandeling binnen de huidverbeteringswereld. Het werkt heel sterk op het verwijderen van rimpels, grove poriën, (acne)littekens en het herstellen van een vette huid. Onder inwerking van een speciaal gelmasker op basis van koolstof (kooldioxide) worden de huidlagen verhit met de laser. De effecten die een carbon laserpeeling teweeg kan brengen zijn onder andere een stimulatie van regeneratieprocessen, een antibacteriële werking, verwijdering van interne onzuiverheden, overtollig talg en dode huidcellen.

Ervaar het resultaat al na één behandeling

De Carbon Laserpeeling is een zeer effectieve en moderne manier om de huid te reinigen en huidveroudering tegen te gaan. In tegenstelling tot veel andere methoden is een Carbon laserpeeling niet-invasief en zeer zachtaardig. De behandeling baseert zich op medische koolstof die in de huid wordt gewreven waarna het in de poriën trekt en onderscheidt zich van een klassieke gezichtsreiniging door de helende en medicinale werking waarover de koolstof beschikt. Op het moment dat de laser in contact komt met de koolstof op de huid, gaat het een reactie aan. Deze reactie zorgt voor een direct mooie zichtbare gloed op de huid. De behandeling geeft zelfs na de eerste laserpeeling al een verfrist en verstevigd resultaat op de huid. Doordat de huid zich in de eerste dagen na de behandeling druk bezig is met herstellen, kunnen hier en daar nog rode plekjes of puistjes opkomen. Maak je hier echter geen zorgen over, de huid moet eerst alles verwerken en afbreken wat in de diepere lagen ontstekingen en onzuiverheden heeft veroorzaakt.

Meer dan een peeling

Een Carbon peeling is geen puur cosmetische behandeling die om de zoveel tijd moet worden uitgevoerd om een langdurig effect te kunnen behalen. Een laser Carbon peeling zorgt er namelijk voor dat de huid specifiek en blijvend geneest. Zo begint het de huid te zuiveren en normaliseert de behandeling de talgproductie. Het gevolg hiervan zijn vernauwde en minder zichtbare poriën, terwijl acne zich terugtrekt.

Carbon Laser Facial, is een pijnloze behandeling waarbij gerichte laserstralen worden gebruikt om huid onvolkomenheden te behandelen en de huid er mooier, gezonder, gladder én steviger uit te laten zien. De behandeling is geschikt voor alle leeftijden en veilig voor alle huidtypes.

Tijdens de behandeling zullen wij een laag vloeibare koolstof gelijkmatig op je gezicht aanbrengen en laten drogen. De koolstof absorbeert de dode huid op de bovenste laag van je huid en het vuil diep in je poriën. Daarna zullen wij de laser over het oppervlak van je huid laten gaan. De laserenergie zal de koolstof breken en o.a. dode huidcellen meenemen. Ook zal de laserenergie warmte afgeven in de diepe laag van de huid om de poriën te helpen verkleinen en de collageenproductie op gang te brengen.

Voor iemand met ;

 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Acne gevoelige huid
 • Vergrote en verstopte poriën
 • Overmatig vette huid
 • Hyperpigmentatie
 • Je bent zwanger
 • Je hebt open huidwonden

Nee, Carbon Laser Facial is zacht en vrijwel pijnloos. U kunt tijdens de procedure slechts lichte tintelingen en warmte op uw huid ervaren.

Carbon Laser Facial is een snelle behandeling. De hele procedure duurt ongeveer 30 minuten.

Nee, er is geen uitvaltijd verbonden aan deze gezichtsbehandeling. Direct na de behandeling kun je jouw dagelijkse bezigheden weer oppakken.

Je zult al na één sessie merkbare huidverbetering zien. Om de beste resultaten te krijgen, wordt echter een kuur van 4-5 sessies met een tussenpoos van 2-4 weken aanbevolen.

Ja, Carbon Laser is absoluut veilig voor alle huidtypes.

Carbon Laser Facial heeft geen (ernstige) bijwerkingen. Het kan zijn dat u na de behandeling alleen lichte roodheid en wat tintelingen ervaart, maar dit is van korte duur.

 • Carbon Laser Peel is een volledig pijnloze behandeling.
 • De behandeling verwijdert de dode huidcellen.
 • Het zal je poriën zuiveren en strakker maken.
 • Het zal de zichtbaarheid van jouw fijne lijntjes en rimpels minimaliseren.
 • Het zal je huidskleur en textuur verbeteren.
 • Het zal de collageengroei stimuleren.
 • Jouw huid ziet er na de behandeling gezonder, stralender en onberispelijk uit.
 • Vermijd directe blootstelling aan de zon gedurende een paar dagen na de behandeling.
 • Vermijd retinoïden of glycolzuur gedurende minstens 48 uur na de behandeling.
 • Vergeet niet om zonnebrandcrème te dragen!
 • Vermijd overmatig zweten gedurende 3-4 dagen na de behandeling.
 • Raak uw gezicht zo min mogelijk aan.

Wij zijn een van de toonaangevende huidklinieken in Breda met meer dan 20 jaar ervaring, die zich inzetten voor het leveren van zeer geavanceerde huidverzorging oplossingen. We werken bij Vip met een team van zeer ervaren en bekwame huid experts die zich inzetten om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen met uitzonderlijke diensten. We hebben veel klanten geholpen om de look & feel van hun huid te verbeteren met onze professionele huidverzorging oplossingen. Dus als je die gloed op je gezicht mist en er weer jonger uit wilt zien, neem dan gerust contact met ons op. Onze Carbon Laser geeft je onmiddellijk een stralende, vlekkeloze huid waar je trots op kunt zijn.