Huidoneffenheden verwijderen met T-Away 2

Huidoneffenheden verwijderen met T-Away 2

Stoor je je al een tijdje aan dat ene steelwratje, of ben je niet content met de rode adertjes in je gelaat? Loop er niet langer tegenaan! Team VIP Huidkliniek Breda helpt je graag deze huidoneffenheden te verwijderen met de T-Away 2. Dit effectieve en veilige apparaat is gebaseerd op hoge frequentie energiepulsen. Middels een actief pennetje wordt de desbetreffende huidproblematiek aangeraakt en door de omzetting van energie in warmtepulsen worden huidproblemen effectief verwijderd.

Klaar met huidproblemen

Waar vroeger enkel dure laserbehandelingen ingezet werden om huidproblemen aan te pakken, kan nu ook de T-Away 2 jouw huidoneffenheden op een veilige en probleemloze wijze behandelen.  Het apparaat beschikt over de nieuwste RWS-technologie. Dit systeem, dat al jaren in de medische wereld wordt ingezet, kan nu voor het eerst worden ingezet voor cosmetische doeleinden!

Rimpels verleden tijd

Naast de RWS-technologie, beschikt de T-Away2 ook over een RF-module (radiofrequentie). Deze module kan worden ingezet voor de behandeling van rimpels en het versterken van bindweefsel. Middels de omzetting van energie in warmtepulsen, kunnen er succesvolle resultaten behaald worden die tot nu toe niet mogelijk waren.

Snel en effectief

Heb je je altijd al geërgerd aan die rode adertjes, pigmentvlekken of ander huidoneffenheden? Dan hebben wij een oplossing met in slechts enkele minuten resultaat

De nieuwste technolochie

Daarnaast zit er in de T-AWAY2, een RF-module (radio frequentie) voor de behandeling van rimpels en versterken van bindweefsel geïntegreerd in dit systeem. De T-AWAY2 methode is gebaseerd op speciaal gemoduleerd, hoge frequentie energie-pulsen. Met een actieve applicator raken wij de huid aan en door de omzetting van energie in warmtepulsen kunnen er succesvolle resultaten behaald worden, die tot nu toe niet mogelijk waren.

Trots op exclusiviteit

Team VIP Huidkliniek Breda vindt het belangrijk dat de resultaten van onze behandelingen blijvend zijn. Zo zijn we experts in natuurlijke schoonheid en zijn we trots dat je door onze VIP T-Away2 behandelingen, jouw weg naar meer zelfvertrouwen kunt voortzetten!

Succesvolle behandelingen

Met de T-AWAY2 kunnen de volgende symptomen worden behandeld:

  • Couperose
  • Steelwratjes
  • Kleine adertjes
  • Bloedblaasjes
  • Spider Naevi
  • Pigmentvlekken
  • Ouderdomsvlekken
  • Rimpels