Medisch make-up advies met Lycogel

Medisch make-up advies met Lycogel

De mensen onder ons met een medische huidaandoening hebben het al vaak te horen gekregen: ‘’let op dat je geen make-up gebruikt! Dit kan je huidconditie verminderen.’’ Zo wil je bijvoorbeeld niet dat make-upproducten de poriën van jouw acnehuid verstoppen en vermijd je glimmende of glitterende producten die je puistjes kunnen accentueren. Voor mensen met rosacea, worden te harde en uitdrogende producten vermeden en bij eczeemhuiden wordt voorzichtig gedaan met het gebruik van producten met geurstoffen, omdat die irritatie kunnen veroorzaken. Echter is het niet gebruiken van make-up op medische huidaandoeningen achterhaald geworden door de ontwikkeling van het make-up en camouflagemerk Lycogel.

Waarom zijn de producten van Lycogel veilig voor medische huidaandoeningen? Lycogel is speciaal ontwikkeld om de 12 actieve ingrediënten van het revolutionaire LYCO-Complex in de huid te brengen. Deze 12 actieve ingrediënten zijn zorgvuldig samengesteld en voorzien de huid van zuurstof, hydratatie en voedingsstoffen. Bovendien zijn de formules van Lycogel waterbestendig waardoor je kan genieten van een langdurig resultaat.

De huidexperts van VIP Huidkliniek Breda zijn bekend met de verschillende huidaandoeningen en hebben voor elke huidproblematiek een passende oplossing. Ze hebben kennis van het camoufleren van huidoneffenheden en roodheden en kunnen de huidteint egaliseren met behulp van de producten van Lycogel. Doordat de formules van Lycogel van hoge kwaliteit zijn, kan je er zeker van zijn dat de make-up de hele dag blijft zitten. Onzekerheden door acne, rosacea of pigmentveranderingen zijn dus verleden tijd met Lycogel! Ben je benieuwd wat de producten van Lycogel voor jou kunnen betekenen? Kom dan langs in onze Huidkliniek. Dan zullen we je voorzien van een passend en persoonlijk advies, zodat je stralend de deur uitgaat!

Zuurstof

Zuurstof is voordelig voor de huid omdat het lettelijk nieuw leven inblaast. Cellen worden geactiveerd, huidfuncties geoptimaliseerd en de doorbloeding van de huid verbetert. Zuurstof bevordert het herstellend vermogen van de huid en wordt daarom veelvuldig ingezet ter ondersteuning na huidverbrandingen en andere huidbeschadigingen. Daarnaast zorgt zuurstof voor schoonheid; het bestrijdt rimpels en bevordert een vitale teint.

Hydratatie

Hydratatie is het belangrijkste verdedigingsmechanisme van de huid. Hydratatie zorgt voor een gezonde beschermende barrière tegen alledaagse irritaties die de huid kunnen beschadigen, zoals airconditioning, vervuiling, droge lucht. Luchtvervuiling en zon- en Uv-straling. Door bevochtigende ingrediënten op de huid te plaatsen wordt vocht en water naar de huidcellen getrokken waardoor de huidcellen weer voller worden. Een gehydrateerde huid zal altijd een frisse en stralende tint vertonen!

Voedingsstoffen

Net zoals ons lichaam, vraagt ook onze huid om bepaalde voedingsstoffen om gezond te blijven. Voedingsstoffen beschermen de huidcellen tegen oxidatieve stress (een proces van schadelijke stoffen die de huidcellen kapot maken) en voorkomen ontstekingen bij een beschadigd immuunsysteem. Ze hydrateren en versterken de barrièrefunctie van de huid.

Voordelen:

  • Nuitrean-big  
  • Bevordert huidherstel
  • Gaat huidveroudering tegen
  • Beschermt de levensduur van huidstamcellen
  • Bevordert de tolerantie van de overgevoelige huid
  • Voorkomt de vorming van extreem littekenweefsel
  • Bevordert collageenproductie boordevol antioxidanten 
  • Vermindert transepidermaal vochtverlies (TEWL) Versterkt het natuurlijke beschermingssysteem van de huid Beschermt de eigenschappen van de huidbarrière 
  • Voedingsstoffen houden de huid levendig en sterk. Voedingsstoffen geven energie, herstellen weefsel en reguleren de natuurlijke huidprocessen, ongeacht uw huidconditie.