VIP Huidkliniek

Bij VIP Huidkliniek Breda ben je uniek en versterken we je individualiteit en je attitude. We geven je je zelfvertrouwen terug, want volgens VIP Huidkliniek Breda is zelfvertrouwen de essentie van schoonheid. We snappen dat je je mooi wilt voelen en ook je natuurlijke en unieke look wilt houden. Uniek zijn, dat is jouw kracht. In de drukte van het hedendaagse leven kan het gebeuren dat je aan jezelf voorbijloopt en je onzekerheid wordt gevoed. Het is belangrijk af en toe een stapje terug te nemen en jezelf een ‘zorg-voor-jezelf’ moment te gunnen. Wij geloven in de kracht van permanente schoonheid en staan klaar om jouw eigen schoonheid te versterken. Bij VIP Huidkliniek Breda kijken we naar jou en wat jouw wensen en behoeftes zijn. Na de passende behandeling straalt jouw uiterlijk net zo als je je van binnen voelt.

Voel je je van binnen en van buiten mooi, dan krijgt je zelfvertrouwen een boost. Wanneer je vol zelfvertrouwen door het leven gaat, maak je impact op de kwaliteit van je eigen leven en het leven van de mensen om je heen. Wij noemen dat “Beauty with Attitude.” Er is niks mis met eigenheid, rauwe schoonheid en rafelrandjes. Schoonheid ontstaat van binnenuit en wordt versterkt aan de buitenkant.

‘’Je hoeft je niet ongemakkelijk te voelen over datgene waar je wat aan kunt doen.’’

Team VIP Huidkliniek Breda bestaat uit drie gepassioneerde huidspecialisten met allemaal een eigen verhaal en persoonlijke ervaring op het gebied van de huid. In het team weten we allemaal hoe vervelend het kan voelen als je eigenlijk (letterlijk) ‘niet goed in je vel’ zit. Mede door deze eigen ervaringen en natuurlijk opgedane kennis uit onder andere opleidingen, cursussen en kennisdagen kunnen wij ons goed inleven in de gevoelens die je ondervindt door de gevolgen van momenteel of in het verleden aanwezige huidproblematieken. De missie van VIP Huidkliniek Breda is om samen met jou zo dicht mogelijk naar je mooiste zelfbeeld te streven. Een verzorgd lichaam en gezicht waarmee jij het allerbeste tot je recht komt.

Binnen VIP Huidkliniek Breda wordt gewerkt met het revolutionaire en zeer effectieve anti-aging merk Hydro Peptide. Wat dit merk onderscheidend maakt van alle andere cosmetica is de manier van werking van de producten. Hydro Peptide is volledig gebaseerd op peptidebasis. Naarmate de huid en huidcellen steeds ouder worden, kunnen er verschillende kleine foutjes ontstaan in het DNA van deze cellen. Dit zorgt ervoor dat huidcellen niet zo optimaal meer werken als voorheen en de huid veroudert. Hydro Peptide gaat dit tegen met  peptiden; een peptide hecht zich aan een cel en geeft een signaal af aan de cel zelf en de omliggende cellen. Door dit signaal wordt duidelijk gemaakt hoe de cellen op een gezonde manier behoren te functioneren. Hydro Peptide werkt hierdoor op de epi genetica; het focust zich op de genen in onze cellen die beïnvloedbaar zijn en vertelt deze hoe zij als jonge huidcellen moeten functioneren. De resultaten die behaald worden met Hydro Peptide zijn verbluffend en werken fantastisch op anti-aging, pigmentatie, acneproblematieken en een vermoeide of gestreste huid die uit balans is.

Last van een droge huid? Dan ben je bij VIP Huidkliniek Breda ook aan het juiste adres. Binnen onze kliniek wordt gewerkt met het merk Emotion. Dit Italiaanse merk is dé specialist binnen de droge tot eczeemhuiden. De formules van Emotion zijn gebaseerd op hun gepatenteerde ESU biocomplex; een formule bestaande uit plantaardige oliën, cacaoboter, bijenwas en antioxidanten die de natuurlijke beschermlaag van de huid evenaren. De huid herkent deze ingrediënten als lichaamseigen en absorbeert de producten daarom erg goed. De formules van Emotion beschermen de huid, ondersteunen de huidfuncties, maken de huidflora in balans en gaan huidproblematieken en een gestreste huid tegen. Het merk is zeer goed verdraagbaar voor de droge huid tot eczeemhuiden doordat de producten geen ingrediënten van dierlijke oorsprong en evenmin geen geurstoffen, allergenen, parabenen, minerale oliën, siliconen, paraffine en vaseline bevatten.

Ben je benieuwd wat VIP Huidkliniek Breda voor jou kan betekenen? We staan je graag te woord, dus voel je vrij om een mailtje te sturen of neem contact op met een van onze medewerkers middels de verschillende contactmogelijkheden op de website. Je kan natuurlijk ook altijd even langkomen in de kliniek!

Jouw huid, onze passie

Behandelkamers

Een mooie bruine kleur, zonder zonnebankkuur

Hoewel we allemaal wel bekend zijn met de ongezonde effecten van de straling van zon en zonnebank, vinden velen een bruin kleurtje op de huid toch wel erg mooi. Voor iedereen die zich hierin herkent, beveelt VIP Huidkliniek Breda de producten van Marc Inbane aan. De producten van Marc Inbane bieden een veilig, verantwoord en natuurlijk alternatief voor een mooie bruine tint, terwijl de schadelijke Uv-straling van de zon en zonnebanken, vermeden worden. De producten van Marc Inbane zijn bij VIP Huidkliniek Breda te koop. Vraag aan een van onze medewerkers welk product het beste bij jou en jouw huid past.

Schoonheid vanuit drie verschillende invalshoeken

Uiterlijke schoonheid van binnenuit

VIP Huidkliniek Breda werkt samen met Eqology. Een Noors bedrijf dat zich specialiseert in natuurlijke en essentiële voedingssupplementen om zowel de huid als de mentale en fysieke gezondheid in evenwicht te houden.

Cosmetische huidverbetering

De Hydropeptide producten en behandelingen op peptidenbasis, zullen uw cellen stimuleren om te functioneren als gezonde jonge huidcellen, met verbluffende anti-aging resultaten als gevolg.

Medische camouflage & huidverbetering

Dermatografiebehandelingen die je huidproblemen permanent kunnen camoufleren en de huidtextuur kunnen verbeteren.