Beleef de exclusieve huidverbetering van
Hydropeptide bij VIP Huidkliniek
🗓️ vrijdag 8 maart 2024 in Breda

✅ Voor wie is het?

Voor iedereen die houdt van resultaat, ingrediënten die op celniveau werken, genetisch ontwikkeld en wetenschappelijk bewezen met een luxe ervaring in gevoel en geur, direct zichtbare langdurige resultaten van High-end huidverbetering. Voor zowel vrouw als man.

✅ Wat kan ik verwachten?

Op afspraak tussen 10:00 tot 21:00 voor persoonlijk advies met huidscan t.w.v. € 65,00 cadeau met op uw huid afgestemde specialistische behandeling. Er staan gezonde hapjes en drankjes. De huidexpert van Hydropeptide “Ilse“ is aanwezig met ons team van experts.

✅ Waarom een VIP Huidkliniek event?

Maak kennis met het exclusieve Hydropeptide concept, dat helpt bij een gladdere huid, minder grove poriën, minder lijntjes, minder rondheden, versteviging van de huid en vermindering van pigmentvlekjes.

Fill out this field
Please enter a valid email address.
Fill out this field
You need to agree with the terms to proceed

Programma
Alleen op afspraak tussen 🕓 10:00 tot 21:00 uur.

✅ Tijdens het VIP Huidkliniek Event in Breda is Ilse aanwezig. Ilse is de Huidexpert van Hydropeptide en helpt bij alle vragen, advies en behandelingen. Daarnaast zijn de huidexperts van VIP Huidkliniek Breda natuurlijk ook aanwezig om te ondersteunen bij vragen advies en voeren de specialistische behandelingen uit.

✅ Aanmeldingen worden op voorhand ingeplant

✅ Er zullen gezonde hapjes en drankjes waaronder van onze voedingssuppletie klaar staan

Tijdens het VIP Huidkliniek Breda Event
kun je gebruik maken van onze exclusieve aanbiedingen.

⭐️ Iedereen krijgt bij aanmelding de huidscan t.w.v. € 65,00 cadeau

⭐️ Als je 3 producten aanschaft, betaal je slechts € 59,95 voor je 60 minuten behandeling (normaal € 109,95)

⭐️ Wanneer je 4 producten koopt, betaal je slechts € 59,95 voor je 60 minuten behandeling (normaal € 109,95). Je krijgt een set travelsize Hydropeptide producten t.w.v. € 79,95

⭐️ Bij aanschaf van 5 producten krijg je de 60 minuten behandeling cadeau t.w.v. € 109,95 + een set travelsize Hydropeptide producten t.w.v. € 79,95

⭐️ Om je afspraak te bevestigen vragen wij om een aanbetaling van € 30,00, deze wordt verrekend met je aankopen die dag.

Ontmoet het team

Mariska & Robin - VIP Huidkliniek Breda

Ilse - Huidexpert van Hydropeptide

Alle vragen op een rij

⭐️ Waar vindt het VIP Huidkliniek Event plaats?

De behandeling vindt plaats in Breda aan de Middellaan 3

⭐️ Voor wie is het event geschikt?

Voor mensen die houden van resultaat, ingrediënten die op cel niveau werken, genetisch ontwikkeld en wetenschappelijk bewezen. Een luxe ervaring in gevoel en geur, direct zichtbare en langdurige resultaten. High-end huidverbetering. Voor zowel vrouw als man.

⭐️ Wat zijn de kosten van het event?

Nieuwe en vaste klanten vragen wij om een aanbetaling van € 30,00 om er zeker van te zijn dat je komt. De aanbetaling wordt verrekend met de aankoop van producten.

⭐️ Van hoe laat tot hoe laat is het event?

Het VIP Huidkliniek Event duurt van 10:00 tot 21:00 uur op vrijdag 8 maart 2024.

⭐️ Welke problemen lossen Hydropeptide producten op?

Hydropeptide helpt bij een gladdere huid, minder grove poriën, minder lijntjes, minder rondheden, versteviging van de huid en vermindering van pigmentvlekjes.

⭐️ Waarom kiezen voor de behandelmethode van VIP Huidkliniek?

Bij VIP Huidkliniek staan wij voor directe resultaten wetenschappelijk onderbouwd, clinici getest en bewezen. Wij bieden een totaal concept aan gericht op natuurlijke schoonheid van binnenuit en buitenaf. Ons concept gaat verder dan alleen advies of behandelingen uitvoeren. We begeleiden jouw gehele proces van korte en lange termijn doelen met de daarop aansluitende specialisaties.

⭐️ Wie voert de behandeling uit?

Onze huidexperts van VIP Huidkliniek en huidexpert en trainster van Hydropeptide zullen zeer deskundig jou begeleiden.

Fill out this field
Please enter a valid email address.
Fill out this field
You need to agree with the terms to proceed